Speelgoedmagnetisch puzzel- en schrijfbord 2 in 1

0 Beoordelingen
Speelgoedmagnetisch puzzel- en schrijfbord 2 in 1 Speelgoedmagnetisch puzzel- en schrijfbord 2 in 1 Speelgoedmagnetisch puzzel- en schrijfbord 2 in 1 Speelgoedmagnetisch puzzel- en schrijfbord 2 in 1 Speelgoedmagnetisch puzzel- en schrijfbord 2 in 1
 
Heeft u een vraag over dit product of wilt u offerte aanvragen ?

VOOR PRIJZEN HIER INLOGGEN

Neem contact op

Productomschrijving

Magnetisch Kleuren Tekenbord - incl. accessoires - speelgoed - 31X28 cm

Dit magnetische tekenbord biedt uren tekenplezier zonder knoeien. Met de pen maak je de mooiste tekeningen. En je wist het ook zo weer uit! Ideaal speelgoed om kinderen zoet te houden tijdens lange autoritten en een geweldige manier om de creativiteit te stimuleren.
 
  • Creatief speelgoed voor kinderen: kan kinderen helpen om hun ideeën uit te drukken door tekenen en schrijven, kan je helpen meer van je kinderen te begrijpen en beter met hen te communiceren.
  • De afmetingen van tekentafel zijn ongeveer 23x19,5cm.
  • Uniek ontwerp: de constructie van de tekentafel en de ronde rand handvat maken het gemakkelijk om mee te nemen, het genoeg voor reizen in de auto's, gemakkelijk vast te houden door kinderen om mee te nemen op een reis.
  • Beste cadeau: schilderen, schrijven en spelletjes kunnen de creativiteit van kinderen stimuleren en hen helpen zich visueel uit te drukken. Het is het beste cadeau om de groei van je baby te begeleiden.
  • Educatief speelgoed: het tekenblok wordt niet alleen gebruikt voor het schilderen, maar ook voor het schrijven van oefeningen, het helpt bij het ontwikkelen van de hand-oogcoördinatie, hands-on vermogen en creativiteit, cultiveren hun kunstvaardigheden en uiten hun ideeën, dan zul je een betere communicatie met hen hebben en ze beter kennen.
Afmetingen doos
Breedte: 31.5 cm
Diepte: 5.5 cm
Hoogte: 29 cm

Waarschuwing
Verstikkingsgevaar Kleine onderdelen
Niet voor kinderen jonger dan 36 maanden
De kleur van het speelgoed kan enigszins afwijken van de afbeelding.

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Productnummer: 8786-3 write board

Beoordelingen

Review toevoegen

Neem contact op

Contact opnemen

Via onderstaande opties kun je contact met ons opnemen en je vraag stellen.

info@qagroothandel.nl 0031(0)25 178 5236

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Speelgoedmagnetisch puzzel- en schrijfbord 2 in 1
Laat een review achter
Versturen