Dinosaurusspeelgoed Elektrisch transparant Gekleurde tandwielen met muziek en verlichting 22.5cm.

0 Beoordelingen
Dinosaurusspeelgoed Elektrisch transparant Gekleurde tandwielen met muziek en verlichting 22.5cm. Dinosaurusspeelgoed Elektrisch transparant Gekleurde tandwielen met muziek en verlichting 22.5cm. Dinosaurusspeelgoed Elektrisch transparant Gekleurde tandwielen met muziek en verlichting 22.5cm. Dinosaurusspeelgoed Elektrisch transparant Gekleurde tandwielen met muziek en verlichting 22.5cm. Dinosaurusspeelgoed Elektrisch transparant Gekleurde tandwielen met muziek en verlichting 22.5cm. Dinosaurusspeelgoed Elektrisch transparant Gekleurde tandwielen met muziek en verlichting 22.5cm. Dinosaurusspeelgoed Elektrisch transparant Gekleurde tandwielen met muziek en verlichting 22.5cm. Dinosaurusspeelgoed Elektrisch transparant Gekleurde tandwielen met muziek en verlichting 22.5cm. Dinosaurusspeelgoed Elektrisch transparant Gekleurde tandwielen met muziek en verlichting 22.5cm. Dinosaurusspeelgoed Elektrisch transparant Gekleurde tandwielen met muziek en verlichting 22.5cm. Dinosaurusspeelgoed Elektrisch transparant Gekleurde tandwielen met muziek en verlichting 22.5cm. Dinosaurusspeelgoed Elektrisch transparant Gekleurde tandwielen met muziek en verlichting 22.5cm. Dinosaurusspeelgoed Elektrisch transparant Gekleurde tandwielen met muziek en verlichting 22.5cm. Dinosaurusspeelgoed Elektrisch transparant Gekleurde tandwielen met muziek en verlichting 22.5cm. Dinosaurusspeelgoed Elektrisch transparant Gekleurde tandwielen met muziek en verlichting 22.5cm. Dinosaurusspeelgoed Elektrisch transparant Gekleurde tandwielen met muziek en verlichting 22.5cm. Dinosaurusspeelgoed Elektrisch transparant Gekleurde tandwielen met muziek en verlichting 22.5cm.
 
Heeft u een vraag over dit product of wilt u offerte aanvragen ?

VOOR PRIJZEN HIER INLOGGEN

Neem contact op

Productomschrijving

Dinosaurusspeelgoed Elektrisch transparant Gekleurde tandwielen met muziek en verlichting 22.5cm.

LICHTEN EN MUZIEK De coole dinosaurus beweegt met knipperende lichten en het geluid zal bij de eerste keer de aandacht van kinderen trekken, hij heeft ook een universele rij- en obstakelvermijdingsfunctie. De armen kunnen op en neer zwaaien , ideaal voor het ontwikkelen van de hand-oogcoördinatie van uw kind, het logisch denkvermogen enz.
wat perfect is voor binnen- en buitenspelen, zoals reizen, kamperen.
Het mechanische dinosaurusspeelgoed met prachtige roterende tandwielen, doorzichtig mechanisch lichaam, coole ontwerpen en functies, ideale cadeaukeuze voor zowel jongens als meisjes en geschikt voor alle soorten vakantiegelegenheden als kerstcadeaus, verjaardagscadeaus, feestartikelen, nieuwjaarscadeau enz. Je kinderen zullen zo verrast zijn om dit nieuwe dinosaurusspeelgoed te zien en veel plezier hebben.

Specificaties

Afmeting product: 22.5x9.5x12 cm
Product gewicht: 245 gram
Afmeting verpakking: 23 x 10 x 12,5 cm
Totaal gewicht incl. verpakking: 315 gram
3xAA batterijen Niet inbegrepen
 

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Productnummer: HJ 688 dino

Beoordelingen

Review toevoegen

Neem contact op

Contact opnemen

Via onderstaande opties kun je contact met ons opnemen en je vraag stellen.

info@qagroothandel.nl 0031(0)25 178 5236

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Dinosaurusspeelgoed Elektrisch transparant Gekleurde tandwielen met muziek en verlichting 22.5cm.
Laat een review achter
Versturen