MJX Bugs Drones

MJX is een hightech fabrikant dat zich richt op R & D, productie en verkoop van RC-drones / quadcopters. Tot heden bezit MJX een professioneel technisch team van wereldklasse dat is uitgerust met geavanceerde technische expertise op het gebied van RC-drones en een diep inzicht heeft in de opzettelijke marktvraag. Na jaren van technologische accumulatie, MJX is nu rijk aan ervaring met radiografisch bestuurbare drones , beeldoverdracht, voedingssysteem en GPS-positioneringssysteem.MJX brengt nu een brushless drones met de meest concurrerende prijs op de markt. Middels innovatie & kwaliteit proberen ze passie en geluk te realiseren voor alle consumenten die voor MJX kiezen. Ze garanderen kwaliteit in al hun drones. MJX Bugs drones worden tegen een relatief voordelige prijs aangeboden terwijl ze beschikken over bijna alle benodigde en voordelige functies. Bestel je MJX Bugs drone voor 19:00 om het morgen al in huis te hebben!

Professionele-Drone-|-Klasse-1


Weergave:
 


Bezig met laden...

Professioneel drone

Ben je toch opzoek naar een professionele type drone met verbeterde camera en langere vliegtijd? Wij hebben betaalbaar drones met hoge resolutie camera van 1080HD en gps funcite dat de drone terug keert naar de bestuurder. Ook beschikt deze modellen drones van een brushless motoren. Brushless quadcopters zijn een klassieke, tijdloze drone die nooit oud wordt. Brushless motoren zijn superieur als het gaat om krachtprestaties en bieden meer vliegtijd in vergelijking met conventionele, typische geborstelde motoren. Zelfs als beide motoren dezelfde afmeting hebben, gaat dit nog steeds over. MJX brengt nu top model drones met geweldige vliegervaring en kwaliteit tegen zeer betaalbaar prijzen. Klik hier voor alle modellen drones van het merk MJX.

MJX Bugs drone


Bugs? Ja, bugs. Sinds november 2016, herinvesteert MJX BUGS met een nieuwe betekenis. Dat is de MJX RC brushless drone-serie, BUGS, wat super krachtig qua kracht en prestaties op goddelijk niveau betekent.
De BUGS-serie biedt superieure en krachtige brushless motor- en alles-in-één-functies. Bovendien zal de MJX BUGS serie voor iedereen een vertrouwde en betaalbare kwaliteits RC brushless drones zijn.


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.