Herroepingsrecht  

RETOURNEREN

Ik heb iets via de website gekocht maar het is niet geheel naar tevredenheid. Kan ik het terug sturen?

U heeft het recht uw bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Hoe stuur ik het product terug?

U kunt hierbij het retour formulier ingevuld + de factuur met de  product-(en) naar ons terugsturen .

Let op! Graag uw retour melden (met order nummer) per mail naar info@qagroothandel.nl voor het versturen van de product-(en).

RETOURFORMULIER

Klik hier voor retourformulier 

Wanneer u een defect/kapot product heeft ontvangen, wordt deze door Q&A Impex. kosteloos omgeruild voor exact hetzelfde product mits het nog op voorraad is, u de factuur nog heeft, de aankoop niet is gebruikt en in de originele verpakking verkeert.

Actie- of promotieartikelen die bij producten geleverd worden zijn uitgesloten van garantie en kunnen niet worden geretourneerd.


Garantie bij rc gebruiksproducten 
Wij testen alle producten voor levering, zo vallen defecte producten direct door de mand en heeft u hier geen last van.
Indien een defect onder de garantievoorwaarden valt zal Q&A impex. het repareren (indien mogelijk) of vervangen. Het gerepareerde/vervangen product versturen we dan ook gratis naar u op. Mocht een product defect zijn geraakt, maar is dit door eigen toedoen ontstaan dan valt dit niet onder de garantie (bijvoorbeeld een crash). De tijd dat het product in u bezit is heeft geen toegevoegde waarde, een defect kan immers direct ontstaan bij bijvoorbeeld een val/crash van het toestel. Indien blijkt dat het product defect is geraakt door eigen toedoen of dat het product buiten de garantie voorwaarden valt zullen wij u voorstellen het product te repareren (indien mogelijk). Hiervoor zult u dan een offerte ontvangen. We kunnen in deze situatie u dus niet het geld terug geven. Accu's vallen ten alle tijden niet binnen de garantie. Retour verzendingen van u kant komen ten alle tijden voor u rekening.

Welke kosten zijn voor mijn rekening bij een defect?

De kosten voor het opsturen van een product zijn voor uw rekening. Indien het product binnen de garantievoorwaarden teruggenomen kan worden zal deze kosteloos vervangen of gerepareerd worden.

Mocht het product niet binnen de garantievoorwaarden teruggenomen kan worden bedragen de onderzoekskosten €25,- (inclusief retourkosten).
Of indien de artikel niet aan onze retour voorwaarden voldoet ,komen de verzendkosten van €6,50 op eigen rekening te staan.