Gel Blaster- orbeez geweer - compleet set - oplaadbaar - 80CM

0 Beoordelingen
Gel Blaster- orbeez geweer - compleet set - oplaadbaar - 80CM Gel Blaster- orbeez geweer - compleet set - oplaadbaar - 80CM Gel Blaster- orbeez geweer - compleet set - oplaadbaar - 80CM Gel Blaster- orbeez geweer - compleet set - oplaadbaar - 80CM Gel Blaster- orbeez geweer - compleet set - oplaadbaar - 80CM Gel Blaster- orbeez geweer - compleet set - oplaadbaar - 80CM Gel Blaster- orbeez geweer - compleet set - oplaadbaar - 80CM
 
Heeft u een vraag over dit product of wilt u offerte aanvragen ?

VOOR PRIJZEN HIER INLOGGEN

Neem contact op

Productomschrijving

Gel Blaster- orbeez geweer - compleet set - oplaadbaar - 80CM


Deze oplaadbare orbeez geweer kan tot wel 30-40 meter ver schieten. Het is gemakkelijk te herladen, zodat jij uren zonder probleem door kan spelen. Schiet tot wel 15 orbeez per seconde! Verder heb je nooit last van troep, de milieuvriendelijke waterballetjes drogen op en zijn biologisch afbreekbaar.

Eenvoudige bediening:
Na het inschakelen van de elektronische schakelaar van de gelbalwerper, hoeft u alleen maar de trekker over te halen om de waterbal te schieten. De gelblaster vuurt continu een bal water af met hoge automatische snelheid.

Schone en afbreekbare waterparels:
De gel-waterparelreiniging is afbreekbaar. De gelbal breekt in kleine deeltjes, verdampt langzaam en verdwijnt na het raken van een obstakel. Ze hebben geen vlekken en zijn ongevaarlijk voor de mens.

Goede speelervaring:
Er zijn tienduizenden gelballen inbegrepen bij het speelgoedgeweer, zodat je volop kunt genieten van het speelplezier. Het is een geweldig tijdverdrijf dat gepaard gaat met lichaamsbeweging, richtvaardigheden, observatie en doorzettingsvermogen.

Inhoud

- Sniper Gel Blaster geweer
- Magazijn voor 500 balletjes ong.
- zakje van 10.000 gelballetjes
- 1 x magazijn
- 1 x verrrekijker
- 7.4 volt accu
- usb opalder 
- 1x handleiding

Afmeting gel blaster: 80x12x22 CM
  • Dit is een geweldige manier om te entertainen, vooral voor groepsspellen! Het gaat om oefening, doelvaardigheid, observatie en uithoudingsvermogen. Bij schietspellen zijn veel bewegingen nodig, wat goed is voor je gezondheid en uithoudingsvermogen. Familie zal samen plezier hebben.
  • VEILIGHEIDSINSTRUCTIES - Je moet de bal 3-4 uur voor het spel laten weken. Wanneer je de splatterballblaster gebruikt, moet je uitgerust zijn met de veiligheidsbril die bij het pakket wordt geleverd. Richt niet op ogen van het gezicht.

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Productnummer: XC2022-2A Groen

Beoordelingen

Review toevoegen

Neem contact op

Contact opnemen

Via onderstaande opties kun je contact met ons opnemen en je vraag stellen.

info@qagroothandel.nl 0031(0)25 178 5236

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Gel Blaster- orbeez geweer - compleet set - oplaadbaar - 80CM
Laat een review achter
Versturen