DIE CAST Luchtverdediging Raket Truck.

0 Beoordelingen
DIE CAST Luchtverdediging Raket Truck. DIE CAST Luchtverdediging Raket Truck. DIE CAST Luchtverdediging Raket Truck. DIE CAST Luchtverdediging Raket Truck. DIE CAST Luchtverdediging Raket Truck. DIE CAST Luchtverdediging Raket Truck. DIE CAST Luchtverdediging Raket Truck. DIE CAST Luchtverdediging Raket Truck. DIE CAST Luchtverdediging Raket Truck. DIE CAST Luchtverdediging Raket Truck. DIE CAST Luchtverdediging Raket Truck. DIE CAST Luchtverdediging Raket Truck.
 
Heeft u een vraag over dit product of wilt u offerte aanvragen ?

VOOR PRIJZEN HIER INLOGGEN

Neem contact op

Productomschrijving

Diecast Metal Realistische Luchtverdediging Raket Truck Speelgoed. is van hoge kwaliteit gemaakt. - pull-back drive - 16.5 CM
Die-Cast metal Alloy Luchtverdediging is van hoge kwaliteit gemaakt. Deze tank is leuk om mee te spelen en kunnen automatisch naar voren rijden dankzij de pull-back drive.

De Leger Luchtverdediging is het basisvoertuig van de truck. Vrijwel iedere kazerne in Nederland, groot of klein, Stoere leger truck met pullbacksysteem die veel aankan. De koepel kan 360 graden draaien en ook het kanon kan op en neer zodat je het doel altijd raakt. De VRACHTWAGEN zelf heeft geen enkel probleem met het terrein en kan heuvels aan tot een hoek van 45 graden. Kortom: met deze tank ben je helemaal klaar voor de strijd!
 

specificaties 
Afmeting product: 12.5 x 6 x 5.5 cm
Afmeting verpakking: 21 x 6.5 x 11 cm
materiaal: metaal, kunststof 
gewicht: 130 gram
3 uitvoeringen

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Productnummer: 887-17 LEGER TRUCK

Beoordelingen

Review toevoegen

Neem contact op

Contact opnemen

Via onderstaande opties kun je contact met ons opnemen en je vraag stellen.

info@qagroothandel.nl 0031(0)25 178 5236

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
DIE CAST Luchtverdediging Raket Truck.
Laat een review achter
Versturen